Estonian Virtual Sprint

Võistle oma lemmikrajal!
Eesti esimene virtuaalne veokoeraspordivõistlus Pro Plan Estonian Virtual Sprint toimub EDC avaetapina mai kolmandal nädalavahetusel. Võistlemiseks saad valida ükskõik mis aja neljapäevast pühapäevani.
EVS tulemus annab EDC hooajatulemusele 60 punkti juurde.

Ajakava

Kirja lähevad jooksud ja sõidud, mis on tehtud 14.-17. maini 2020. Facebooki ürituse lehele tuleb postitada oma tulemus hiljemalt 17. maiks 2020 23:59.

Võistlusinfo

Oluline info

17. mail poolitasime kõik võistlusklassid. Uued võistlusklassid on DBM, DBW, DCM, DCW, DS1, DS2.

VÕISTLE

Läbi koos koeraga vähemalt 4kilomeetrine rada. Võistelda saab klassides DB (ratas), DC (jooksmine) ning DS (tõukeratas).

TEE PILDID

Tee kaks pilti: üks endast koos koeraga ning teine ekraanikuvana Endomondost vms, mis kinnitab raja pikkust ning läbimise aega.

POSTITA

Postita pildid võistluse lehele Facebookis. Postitusse lisa kindlasti teemaviited #proplaneesti #raceedc.

1. Võistle

Läbi koos koeraga vähemalt 4kilomeetrine rada ning fikseeri see Endomondo, Google Fit-i või muu sarnase rakendusega. Võistelda saab klassides DB (ratas), DC (jooksmine) ning DS (tõukeratas nii ühe kui kahe koeraga). Võistluspaik pole riigiti piiratud.

2. Tee pildid

Tee kaks pilti: üks endast koos koeraga finišis ning teine ekraanikuvana Endomondost vms, mis kinnitab raja pikkust ning läbimise aega.

3. Postita

Postita pildid võistluse lehele Facebookis. Postitusse lisa kindlasti teemaviited #proplaneesti #raceedc. Facebooki ürituse lehele tuleb postitada oma tulemus hiljemalt 17. maiks 2020 23:59.
VÕISTLUS FACEBOOKIS

4. Tulemus ja autasustamine

Lisatud postitustest koostame aegade põhjal tulemused, mis avaldame EDC veebilehel (Võistlusklassid on DB, DC, DS). Postitusi, kus puudub võistlejapilt või ekraanikuva, ei arvestata.
Parimate piltide tegijaid autasustame EDC Keila öisel koertesprindil. Kiireimaid võistlejaid eraldi ei autasustata.
Virtuaalvõistlus annab EDC hooajaarvestuses 60 punkti, sõltumata tulemusest.
TULEMUSED

Lisareeglid

Piltide postitamisega nõustub postitaja pildi kasutamisega võistluse turundusmaterjalides.


Võistluse korraldaja

Spordicom MTÜ


Toetajad